Protestul fermierilor continuă și sâmbătă, la Sibiu. Coloana de utilaje merge cu viteză redusă prin oraș (foto, video)

Protestul fermierilor și transportatorilor din Sibiu continuă și sâmbătă, a cincea zi în care aceștia își cer dreptate printr-un marș pe principalele artere din municipiu. Aproximativ 50 de fermieri protestează astăzi la Sibiu.

Guvernul a aprobat joi un pachet de legi, însă agricultorii rămân în stradă, fiindcă măsurile luate sunt nu sunt suficiente. Așadar, fermierii au decis să continue protestul.

Aproximativ 50 de fermieri și transportatori protestează și sâmbătă în municipiul Sibiu, mult mai puțini decât zilele trecute. Așa cum ne-au obișnuit până acum, au venit din nou cu tractoare, cu utilaje, cu camioane, dar și cu mașini mici în oraș și circulă în coloană pe cele mai importante străzi.

Protestul fermierilor continuă și sâmbătă, la Sibiu. Coloana de utilaje merge cu viteză redusă prin oraș (foto, video) Protestul fermierilor continuă și sâmbătă, la Sibiu. Coloana de utilaje merge cu viteză redusă prin oraș (foto, video)

Traseul avizat pe care îl urmează protestatarii este următorul: intrarea în Municipiul Sibiu dinspre Șura Mică – str. Salzburg – Șos. Alba Iulia – str. Maramureșului – str. Cristian – str. Avrig – str. Argeșului – str. Gheorghe Dima – str. Rahovei – Bulevardul Vasile Milea – Piața Unirii  – str. Andrei Șaguna – Șos. Alba Iulia – str. Malului – str. Râului – str. Autogării – Șos. Alba Iulia – zona Aeroport (punct defluire pentru participanții din zona Cristian, Orlat, Gura Râului) – Șos. Alba Iulia – Calea Turnișorului – str. Reconstrucției (punct de defluire pentru participanții din zona Mediaș , Șura Mare, Slimnic, Șeica) – Calea Șurii Mici – ieșirea din Municipiul Sibiu spre Șura Mică.

Protestul fermierilor continuă și sâmbătă, la Sibiu. Coloana de utilaje merge cu viteză redusă prin oraș (foto, video) Protestul fermierilor continuă și sâmbătă, la Sibiu. Coloana de utilaje merge cu viteză redusă prin oraș (foto, video)

Conform avizului emis, traseul va fi parcurs o singură dată de protestatari și, pe străzile cu două benzi pe sens, deplasarea participanților se va face doar pe prima bandă și cu respectarea regulilor de circulație și a indicațiilor reprezentanților Poliției și Jandarmeriei, prezenți în teren.

Fermierii din județul Sibiu vor protesta pâna în data de 21 ianuarie în municipiul Sibiu, între orele 12:00 – 20:00.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică