fc hermannstadt, înfrângere cu u cluj. sibiul a condus cu 1-0, dar gazdele au întors meciul

FC Hermannstadt a pierdut sâmbătă, 1-2 în deplasare cu U Cluj, în etapa a 22-a a Superligii și sibienii au coborât pe locul 8 în clasament.

Pentru că nu a rezolvat încă interdicția la transferuri, Opruț și Ngoma nu au făcut deplasarea la Cluj, astfel că pe bancă și apoi pe teren au apărut Bărbuț și Petrescu. Aceștia nici nu au fost luați în cantonamentul din Antalya, fiind lăsați acasă să își caute alte echipe, dar încă nu au găsit alte angajamente.

YouTube video

Marea supriză a lui Măldărășanu a fost însă titularizarea lui Muțiu în detrimentului lui Căbuz, titlularul din prima parte a sezonului. La fel de mare surpriza a fost lăsarea pe bancă a niponului Mino Sota.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Sibiul a început mai ezitant în defensivă și gazdele au fost periculoase. Muțiu a scos bine la șutul lui Bic la colțul scurt din 8 metri. Sibienii au deschis scorul în minutul 63 prin Murgia, după o minge întoarsă bine înapoi de Paraschiv. Italianul a fost la primul său gol în Superliga, însă acesta a fost singurul șut pe poartă al FC Hermannstadt.

Doar trei minute s-au bucurat oaspeții, pentru că U Cluj a egalat prin Chipciu în minutul 66, acesta înscriind cu un șut puternic din 13 metri, care a trecut pe deasupra lui Muțiu. ”Șepcile roșii” au trecut în avantaj în minutul 77, după reușita lui D. Popa, care a scăpat singur cu Muțiu și a punctat. Tușierul ridicase fanionul, însă VAR a corectat decizia și a validat golul lui Popa.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

S-a terminat 2-1 pentru clujeni, care au obținut o victorie meritată după aspectul jocului. Cu doar un punct în ultimele trei etape, FC Hermannstadt a ieșit din zona de play-off, însă mai sunt încă opt jocuri din sezonul regular, timp suficient pentru redresarea situației.

FC Hermannstadt: Muțiu – Butean, Găman, Bejan, Oroian – Balaure (Petrescu 75), Biceanu (Sota 46), Murgia (Bărbuț 87), Jipa (Bucuroiu 75) – Fonseca (Paraschiv 76), G. Iancu.

fc hermannstadt, înfrângere cu u cluj. sibiul a condus cu 1-0, dar gazdele au întors meciul

Ultima oră

Comentariul meu