accident pe dn 14 la ruși. 3 persoane rănite după ce o mașină a intrat pe contrasens
Sursa foto: Info Trafic Jud. Sibiu

Un accident grav a avut loc sâmbătă seara, în localitatea Ruși. Mai multe persoane au fost rănite și transportate la spital.

Polițiștii rutieri intervin la un accident produs pe DN 14, în localitatea Ruși. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 22 de ani, din comuna Mihăileni, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Șelimbăr.

Șoferul de 28 de ani și două pasagere din mașina pe care o conducea, două tinere în vârstă de 25, respectiv 26 de ani, din Cisnădie, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital. Traficul este îngreunat”, a transmis Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

accident pe dn 14 la ruși. 3 persoane rănite după ce o mașină a intrat pe contrasens

De asemenea, două echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare și una de stingere au intervenit de urgență pe DN 14 la ieșirea din localitatea Ruși spre Sibiu, la un accident rutier.

În accident au fost implicate două autoturisme și 5 persoane care au fost evaluate medical. În urma evaluării, două persoane au refuzat transportul la spital, celelalte trei persoane având nevoie de îngrijiri suplimentare: o femeie de 25 de ani cu traumatism toracic, un bărbat 28 de ani cu traumatism toracic și o femeie 26 de ani traumatism cranian. Cele trei persoane sunt transportate la UPU Sibiu conștiente, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

Ultima oră

Comentariul meu