transfer de răsunet pentru portarul naționalei. horațiu moldovan, cumpărat de atletico madrid
foto Sport.ro

Horațiu Moldovan, portarul Rapidului și al naționalei României, ar fi ajuns la un comun acord cu Atletico Madrid, unul dintre cele mai de succes cluburi din Spania.

Potrivit informațiilor GSP.ro, cele două cluburi au ajuns la un acord de principiu, iar transferul ar putea fi finalizat în zilele următoare.

Moldovan, în vârstă de 25 de ani, ar urma să semneze un contract pe patru ani și jumătate cu Atletico, cu un salariu anual de 800.000 de euro.

Portarul român a avut o evoluție excelentă în ultimele sezoane, fiind unul dintre cei mai buni portari din Liga 1. El a fost și titularul echipei naționale a României la Euro 2024.

Atletico Madrid este unul dintre cele mai de succes cluburi din Spania, câștigând două titluri de campioană în ultimii zece ani. Clubul madrilen a ajuns și în două finale de Champions League, în 2014 și 2016.

Transferul lui Moldovan la Atletico Madrid ar fi o realizare importantă pentru cariera sa și ar reprezenta o oportunitate de a juca la unul dintre cele mai importante cluburi din Europa.

Ultima oră

Comentariul meu