sindicaliștii de la filarmonica din sibiu îl acuză pe vicepreședintele cj, vlad vasiu, că a mințit. „a dezinformat opinia publică prin omitere” (video)

Artiștii sindicaliști de la Filarmonica de Stat din Sibiu au continuat și vineri pichetarea Consiliului Județean. Aproximativ douăzeci de angajați din cadrul Filarmonicii cer demiterea managerului Cristian Lupeș. Președinta sindicatului, Monica Florescu, a adus lămuriri cu privire la afirmațiile aduse de vicepreședintele Vlad Vasiu în timpul conferinței de presă susținută joi.

Monica Florescu, liderul de sindicat din cadrul Filarmonicii, a spus că salariul instrumentiștilor nu este de 12.000 de lei după ce sunt scăzute toate taxele, iar despre programul de muncă a spus că pe lângă cele 8 ore de program artistic mai sunt alte zeci de ore de repetiții și studiu individual.

sindicaliștii de la filarmonica din sibiu îl acuză pe vicepreședintele cj, vlad vasiu, că a mințit. „a dezinformat opinia publică prin omitere” (video)

„Aș vrea să fac o clarificare și o lămurire. Dânsul a dezinformat opinia publică prin omitere. A vorbit de o sumă, o sumă brută. Noi nu am venit aici să vorbim în primul rând de bani și dânsul știe lucrul acesta. Faptul că menține tăcerea asupra management-ului defectuos de la Filarmonica de Stat Sibiu. Este un lucru grav pentru că asta înseamnă că și tăcerea aceasta noi o putem considera o formă de abuz. Noi vorbim aici despre demiterea managerului Lupeș. Sunt peste o sută de procese câștigate de angajații Filarmonicii și bani cheltuiți de Consiliul Județean pentru a susține aceste procese”, a spus președinta sindicatului, Monica Florescu.

sindicaliștii de la filarmonica din sibiu îl acuză pe vicepreședintele cj, vlad vasiu, că a mințit. „a dezinformat opinia publică prin omitere” (video) sindicaliștii de la filarmonica din sibiu îl acuză pe vicepreședintele cj, vlad vasiu, că a mințit. „a dezinformat opinia publică prin omitere” (video)

Reamintim că vicepreședintele CJ, Vlad Vasiu, a spus că nu se poate interveni pentru aplanarea conflictului de la Filarmonică deoarece „nu este nici legal și nici moral”.

Citește și: Consiliul Județean nu intervine pentru aplanarea conflictului de la Filarmonică. Vlad Vasiu: „Nu este nici legal și nici moral, ca noi să interferăm” (video)

 

Ultima oră

Comentariul meu