noi detalii despre accidentul mortal în care a fost implicat directorul aeroportului din sibiu. reprezentanții instituției: „a fost accident de muncă”
Sursa foto: Obiectiv de Argeș

Directorul Aeroportului Internațional Sibiu a fost implicat, la începutul lunii ianuarie, într-un accident rutier mortal în județul Argeș. Reprezentanții instituției spun că Marius Gîrdea se afla într-o delegație, motiv pentru care evenimentul a fost încadrat la accident de muncă. 

Accidentul a avut loc în 10 ianuarie, pe DN7, pe direcția Sibiu – Pitești, pe raza localității Drăganu din județul Argeș. Potrivit informațiilor oferite de polițiști la acea dată, un șofer a pătruns pe contrasens și a intrat într-un taximetru condus regulamentar. În urma impactului, șoferul de taxi a decedat. 

Directorul general și directorul comercial ai AIS, implicați în accident 

Oamenii legii au stabilit ulterior că șoferul care a pătruns pe contrasens este Marius Gîrdea, directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu. Potrivit reprezentanților instituției, acesta se deplasa în interes de serviciu, fiind însoțit de directorul comercial Alexandra Păcurar. Alături de ei se mai afla o persoană de sex feminin, în vârstă de 42 de ani, care ar fi soția directorului. Sursa citată nu a putut confirma și nici infirma statutul celui de-al treilea pasager. 

„Directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu conducea un autoturism al instituției. Se deplasa în interes de serviciu pentru o întâlnire cu reprezentanții unui operator aerian. Directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu era însoțit de directorul comercial al Aeroportului Internațional Sibiu. Nu avem date din anchetă privind alți pasageri”, au precizat, pentru Ora de Sibiu, reprezentanții instituției. 

noi detalii despre accidentul mortal în care a fost implicat directorul aeroportului din sibiu. reprezentanții instituției: „a fost accident de muncă”
Sursa: Facebook

Accident de muncă. Directorii au fost răniți 

Directorul general Marius Gîrdea și directorul comercial Alexandra Păcurar se deplasau cu mașina instituției în interes de serviciu, motiv pentru care evenimentul a fost încadrat la accident muncă. „Având în vedere ordinele de deplasare (delegație) emise, evenimentul rutier este încadrat la accident de muncă. (…) Mașina instituției are asigurare Casco”, au confirmat reprezentanții instituției.

În urma evenimentului, cei doi, împreună cu cealaltă pasageră, au fost transportați la spital, având diverse traumatisme și contuzii. 

Ultima oră

Comentariul meu