Meci facil pentru CSU Sibiu în finalul sezonului regular. Mo Prat: ”Ne pregătim pentru Top 10” (video)

CSU Sibiu va juca sâmbătă ultimul joc din Conferința B a Ligii Naționale de baschet masculin, sâmbătă, contra ultimei clasate, CSM Focșani.

Sibienii au patru victorii în ultimele cinci etape și și-au asigurat matematic participarea în Top 10, indiferent de rezultatul de sâmbătă cu CSM Focșani. În tur, sibienii au câștigat foarte greu la Focșani, scor 73-70.

Echipa lui Tomas Rinkevicius este favorită clară în jocul de sâmbătă, din Sala Transilvania, unde este greu de crezut că vrâncenii pot pune probleme.

Americanul Pratt spune că jocul contra Focșaniului va fi un antrenament bun pentru partidele din Top 10. ”Mă aștept la un joc bun în această ultimă etapă a sezonului regular. Trebuie să ne pregătim pentru Top 10, asta aștept de la acest meci. A fost o săptămână bună, avem câțiva jucători accidentați, dar ceilalți s-au antrenat bine și ne-am pregătit pentru acest joc” a spus Mo Pratt.

Antrenorul Rinkevicius spune că echipa s-a pregătit foarte bine în ultima perioadă. ”Este ultimul meci înainte de Top 10, este ultimul joc de pregătire înainte de faza a doua a competiției. A fost o săptămână foarte bună, o atitudine bună a jucătorilor la antrenamente, deci cred că suntem bine pregătiți pentru ultimul meci înainte de Top 10” a declarat și Tomas Rinkevicius pentru pagina oficială a clubului.

Confruntarea din Sala Transilvania va avea loc sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 18.00 și va fi în direct pe FRB TV.

Biletele s-au pus în vânzare online pe siteul Bilete.r0 și pot fi accesate aici. Prețul unui tichet este de 25 de lei. Copiii sub 6 ani au acces gratuit, dar nu au loc asigurat.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu