fc hermannstadt, meci greu sâmbătă la cluj. măldărășanu: ”ne dorim să începem anul cu bine” (video)

FC Hermannstadt dispută sâmbătă primul meci oficial al acestui an, în deplasare, cu U Cluj, un joc foarte important în lupta pentru play-off-ul Superligii.

U Cluj și FC Hermannstadt sunt vecine de clasament, pe locurile 8, respectiv 7, ambele cu câte 29 de puncte. Se anunță astfel un meci echilibrat și deschis oricărui rezultat, după ce în tur, la Sibiu a fost remiză, scor 2-2.

YouTube video

În actualul sezon, clujenii au adunat doar nouă puncte în propriul fief.  În teste, ”U” a câștigat cu Kocaelispor (1-0), a cedat cu Partizani Tirana (1-3) și a remizat cu Sabail (0-0). În amicale, ardelenii au pierdut cu Winterthur (2-4) și au trecut de Sumqayit (3-0).

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu U Cluj!

Antrenorul Măldărășanu spune că echipa sa începe anul cu un joc foarte greu. ”Începem în forță, meci contra U Cluj la ei, au un avantaj că joacă acasă, au suporteri mulți. Ce a fost sezonul trecut e istorie, fiecare meci are istoricul lui, ne dorim să începem bine. Nimeni nu știe când vei atinge forma maximă, nu  e ușor, perioada de pregătire a fost foarte scurtă, dar important e să avem un joc consistent și încredere. Pe parcurs, în momentele grele din punct de vedere fizic sau când simți că nu ai ritm de joc, atunci trebuie să te autodepășești, să fii în autocontrol, pentru că același lucru îl simt toți jucătorii și toate echipele” a spus Măldărășanu.

”Stoica, Neguț și Paraschiv sunt indisponibili”

Tehnicianul sibienilor anunță și câteva indisponibilități. ”Știe toată lumea că avem câțiva indisponibili, Stoica, Neguț, care pe lângă pubalgie este și răcit. La Paraschiv vedem dacă ne vom baza pe el. Sunt problemele noastre, dar asta nu înseamnă că mergem la Cluj fără încredere, din contra. O spun mereu, cine intră trebuie să dea totul, să vină cu plus. Este concurență la echipă, una benefică pentru performanță”  a anunțat Marius Măldărășanu pentru pagina oficială a clubului.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Sibienii au rămas fără mijlocașul Alhassan, transferat la FCSB și au renunțat la Petrescu și Bărbuți. Marius Măldărășanu are și probleme în efectiv, după ce Stoica și Neguț, accidentați în cantonament, sunt incerți. În iarnă, au fost aduși Ngoma (Botoșani) și Opruț (Kortrjik), dar rămâne de văzut dacă Sibiul va reuși să ridice în timp util interdicția de transferuri, pentru ca aceștia să aibă drept de joc.

Nici sibienii nu au mai rupt gura târgului în deplasare,  acolo unde au adunat numai nouă puncte, cu un singur succes, 3-1 la Poli Iași.

Echipă probabilă: Căbuz – Medina, Bejan, (Stoica), Găman, Butean – Balaure, Sota, Murgia, Jipa – Paraschiv (Fonseca), G. Iancu.

 

Ultima oră

Comentariul meu