ruxandra cibu pune pe tapet lipsurile sibiului. candidata usr la primărie: „nu avem spital municipal, sală de spectacole și creșe” (video)

Sibiul nu are un spital municipal, o sală de spectacole, creșe, grădinițe și școli suficiente și nici piste de biciclete sigure, susține Ruxandra Cibu, președintele USR Sibiu. 

YouTube video

Ruxandra Cibu a pus pe tapet principalele lipsuri ale Sibiului. Aceasta a vorbit despre problemele orașului, și nu numai, la Ora de Politică. 

„N-aș putea să spun că sunt lucruri care nu-mi plac, dar pot să spun cu siguranță că sunt lucruri pe care este nevoie să le deblocăm și să le rezolvăm urgent. Aici mă refer, de exemplu, la problemele cu traficul. Știm bine că sunt zone care sunt complet blocate dimineața la orele de vârf și așa mai departe. Știm foarte bine că Sibiul încă nu are un spital municipal și iarăși asta cred eu că este unul din lucrurile care ar trebui să ne preocupe și pe care ar trebui să le rezolvăm urgent neapărat. Spitalul CFR este departe de a fi ceea ce are nevoie Sibiul pentru un spital municipal. Sigur că contează și asta. Sigur că trebuie făcute și acolo investiții și asta sper să facă Primăria cât mai rapid. Eu mă gândesc, de exemplu, că ar trebui dus către o dezvoltare de spital municipal universitar, dacă mă întrebați pe mine. S-au extins școlile existente, dar eu aș vrea să văd școli noi. Creșele și grădinițele nu sunt niciodată suficiente, spațiile verzi, posibilitățile de recreere, parcurile. Eu sunt și biciclistă, printre altele, și îmi doresc să avem piste de biciclete sigure pentru cei care doresc să se deplaseze alternativ. Eu îmi duc copiii cu bicicleta la școală când ne permite zona și sunt preocupată de faptul că nu sunt sigure pistele”, a spus Ruxandra Cibu, președintele USR Sibiu. 

Candidata la Primăria Sibiu susține inclusiv faptul că municipiul are nevoie de o sală de spectacole unde să fie găzduite evenimentele culturale organizate în fiecare an. 

Ultima oră

Comentariul meu