fc hermannstadt a trimis actele la fifa pentru ridicarea interdicției de transferuri. opruț și n'goma în pericol să nu joace cu u cluj

FC Hermannstadt a ajuns joi la un acord de eșalonare a datoriei către firma de impresariat care a reclamat clubul la FIFA, iar interdicția la transferuri va fi ridicată zilele următoare. Jucătorii veniți în această iarnă, Opruț, Pop și N`Goma riscă să nu joace sâmbătă, în meciul din deplasare cu U Cluj. 

Interdicția la transferuri a clubului FC Hermannstadt a apărut în urma unei datorii față de o agenție de impresariat, hârtie ivită după vânzarea lui Opruț la Kortrijk. Clubul de pe malul Cibinului a fost reclamat de fostul impresar al lui Opruț la FIFA și astfel s-a ajuns momentan la această interdicție.

Sibiul a ajuns la un acord cu impresarul italian pentru o eșalonare a datoriei și joi a trimis actele către FIFA, care va ridica rapid interdicția la transferuri.

Perioada de transferuri s-a deschis pe 16 ianuarie, dar sibienii nu pot face noi legitimări până ce FIFA nu ridică interdicția. Rămâne de văzut doar dacă FIFA va ridica interdicția înainte de primul meci oficial al echipei lui Marius Măldărășanu, programat pe 20 ianuarie (ora 17.00), la Cluj, contra ”șepcilor roșii”, din etapa 22 a Superligii. În caz contrar, jucătorii I.Pop, Opruț și N`Goma vor fi legitimați doar săptămâna viitoare și nu vor putea evolua la Cluj, ci începând din jocul de acasă cu Botoșani, din 28 ianuarie.

Kablan N`Goma vine liber de contract de la FC Botoșani, iar Raul Opruț sosește sub formă de împrumut de la Kortrijk. Portarul Ionuț Pop revine după împrumutul la CSA Steaua, dar nici el nu poate fi legitimat. Conform normelor, un club aflat sub interdicție de transferuri poate aduce înapoi un jucător împrumutat doar la finalul împrumutului.

fc hermannstadt a trimis actele la fifa pentru ridicarea interdicției de transferuri. opruț și n'goma în pericol să nu joace cu u cluj

 

Ultima oră

Comentariul meu