bărbat din copșa mare, ”premiat” cu o brățară electronică de supraveghere după ce și-a alungat soția și copii, din casă

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din satul Copșa Mare, comuna Biertan, județul Sibiu, este cercetat penal pentru violență în familie. Bărbatul a fost monitorizat electronic după ce a fost acuzat de soția sa că i-ar fi alungat pe ea și pe cei doi copii minori din locuință.

”Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Orașului Dumbrăveni, incidentul a avut loc pe data de 17 ianuarie 2024, în jurul orei 21.00. Polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la un conflict între doi soți. La fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul, în vârstă de 41 de ani, i-ar fi alungat pe soția sa și cei doi copii minori din locuință.

În urma evaluării efectuate, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, în care i se impune, printre altele, să nu se apropie de soția sa și de copii la o distanță mai mică de 50 de metri. Pentru a putea fi monitorizat în timp real, bărbatului i s-a montat un dispozitiv de monitorizare electronică.” a mărturisit Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Ultima oră

Comentariul meu