transportatorii și fermierii au blocat traficul rutier pe două drumuri județene din țară. protestul continuă și la sibiu. vezi traseul

Traficul rutier este restricționat, miercuri dimineață, în Afumați, unde banda 1 a sensului de mers către capitală este ocupată de autovehicule parcate, precum și în Vama Siret, unde sensul de ieșire din țară este ocupat de autovehiculele protestatarilor, anunță Infotrafic

„În ceea ce privește situația protestelor transportatorilor/ferierilor, traficul rutier este restricționat în 2 județe – Ilfov: DN 2 – Afumați, unde banda 1 a sensului de mers către capitală este ocupată de autovehicule parcate, circulația desfășurându-se pe banda nr. 2, precum și în Suceava, DN 2 – Vama Siret, unde sensul de ieșire din țară este ocupat de autovehicule protestatarilor, circulația desfășurându-se pe un singur fir, alternativă pentru ambele direcții”, anunță Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, miercuri dimineață, la ora 06.45, nu sunt înregistrate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.

Fermierii sibieni nu renunță la proteste

Fermierii din județul Sibiu continuă protestul. Timp de 5 zile, aceștia vor intra cu tractoare în municipiul de pe Cibin și vor merge în coloană pe principalele artere.

Traseul aprobat este următorul: intrarea în Municipiul Sibiu dinspre Șura Mică – str. Salzburg – Șos. Alba Iulia – str. Maramureșului – str. Cristian – str. Avrig – str. Argeșului – str. Gheorghe Dima – str. Rahovei – Bulevardul Vasile Milea – Piața Unirii  – str. Andrei Șaguna – Șos. Alba Iulia – str. Malului – str. Râului – str. Autogării – Șos. Alba Iulia – zona Aeroport (punct defluire pentru participanții din zona Cristian, Orlat, Gura Râului) – Șos. Alba Iulia – Calea Turnișorului – str. Reconstrucției (punct de defluire pentru participanții din zona Mediaș , Șura Mare, Slimnic, Șeica) – Calea Șurii Mici – ieșirea din Municipiul Sibiu spre Șura Mică. Traseul va fi parcurs o singură dată.

Conform avizului, pe străzile cu două benzi pe sens, deplasarea participanților se va face doar pe prima bandă și cu respectarea regulilor de circulație și a indicațiilor reprezentanților Poliției și Jandarmeriei, prezenți în teren. Acțiunea se va desfășura fără blocarea circulației rutiere și a căilor de acces. Nu se aprobă staționarea participanților pe traseul de deplasare.

Ultima oră

Comentariul meu