măgura pierde acasă meciul cu rapid. cisnădia rămâne pe locul 8 în clasament

Măgura Cisnădie a cedat miercuri pe teren propriu, 28-33 cu Rapid București, în meci în devans din etapa a 13-a a Ligii Florilor. 

Măgura a făcut o repriză bună, în care a jucat de la egal la egal cu Rapid, echipă de Liga Campionilor. Jucătoare de bază la Cisnădie au fost portarul Rajcic și interii Caliskan și Galsinska. Echipa lui Alexandru Weber a condus cu 11-9 în minutul 20, dar a scăzut ritmul pe final de repriză, când a irosit momente importante. Extremele gazdelor nu au reușit să ajute în atac, iar la pauză Rapid conducea cu 16-15.

măgura pierde acasă meciul cu rapid. cisnădia rămâne pe locul 8 în clasament

După pauză, antrenorul feroviarelor a găsit soluții să anihileze linia de 9 metri a gazdelor. Cisnădia s-a grăbit mai la fiecare fază ofensivă, dar astfel a comis multe erori și Rapid s-a distanțat la 24-21 în minutul 41, moment în care antrenorul Weber a luat time-out. Cu 14 minute înainte de final, oaspetele s-au desprins la 28-22 și și-au securizat punctele. Weber a luat al doilea time-out, iar poloneza Galsinka a fost elocventă: ”nu mă ajută nimeni!”.  Măgura a avut reacție bună și s-a apropiat la trei goluri, iar ibericul de pe banca Rapidului a luat time-out. Finalul a fost fără emoții pentru bucureștence, care s-au impus cu 33-28 și rămân pe locul 2 în clasament.

Cu 15 puncte din 13 jocuri, echipa cisnădiană este pe locul 8 în campionat. Măgura continuă și parcursul în cupă, acolo unde în optimile de finală va juca în deplasare, la Buzău, cu Gloria.

Măgura: Rajcic, Pasca – Galinska 9, Caliskan 7, Roșu 5, Bardac 3, Kepic 1, Jlezi 1, Abed Kader 1, Tătar 1, Neagu, Moldoveanu. Antrenor Alexandru Weber.

măgura pierde acasă meciul cu rapid. cisnădia rămâne pe locul 8 în clasament

 

 

Ultima oră

Comentariul meu