Transformă-ți casa cu gama Bespoke Home de la Samsung: personalizare la nivel de artă

Locuința este o extensie a personalității tale, iar cu gama Bespoke Home de la Samsung, casa devine căminul confortabil și modern pe care ți-l dorești. Află în continuare cum să personalizezi fiecare încăpere și ce opțiuni ai pentru smart home marca Samsung, cu setările pe care ți le dorești și caracteristicile tehnice de care ai nevoie.

Ce cuprinde gama Bespoke Home de la Samsung 

Gama Bespoke Home de la Samsung reprezintă o evoluție a tehnologiei de acasă, oferind produse de înaltă calitate care pot fi personalizate în funcție de gusturile și nevoile fiecărui utilizator. Această gamă include o varietate de produse, de la frigidere la mașini de spălat, uscătoare și aspiratoare, toate concepute să se integreze perfect în orice spațiu de locuit. Fiecare produs din gama Bespoke Home vine cu opțiuni de personalizare, ca să alegi ce-ți place, dintr-o largă varietate de culori, materiale și finisaje.

Samsung îți oferă soluții integrate, pentru experiențe personalizate, cu ajutorul electrocasnicelor eficiente energetic. Găsești în Bespoke Home de la Samsung diverse modele de mașini de spălat, uscătoare de rufe, aspirator robot, aparate de gătit. Beneficiezi de mari economii, cu mini schimbări la achiziționarea electrocasnicelor pentru bucătărie, baie, living, dormitor, terasă ș.a. Produsele Bespoke Home nu sunt doar estetice și funcționale, ci și eficiente din punct de vedere energetic. Samsung se concentrează pe sustenabilitate, folosind materiale reciclabile și tehnologii care economisesc energia.

Ce avantaje ai cu gama Bespoke Home de la Samsung

Personalizarea este unul dintre principalele avantaje ale gamei Bespoke Home. Astfel beneficiezi de un sistem unic, creat de tine, pentru tine. Alegi designul preferat, în funcție de stilul fiecărei camere și de cromatica pe care ți-o dorești în baie, bucătărie, camera de zi, dormitor, holuri, balcon ș.a. Selectezi funcționalitățile de care ai nevoie și te bucuri în fiecare zi de tehnologii moderne, soluții inovative, echipamente cu înaltă eficiență energetică, prin SmartThings și modul AI Energy.

Poți să combini și să configurezi frigiderele într-un mod flexibil, pe baza unui design modular, cu diverse materiale și culori elegante, pentru a se potrivi bucătăriei tale. Tehnologia și inovația stau la baza gamei Bespoke Home. Samsung a inclus în această gamă tehnologii avansate, precum controlul temperaturii și al umidității în interiorul frigiderului, în timp ce mașinile de spălat oferă opțiuni de spălare inteligentă, pentru a economisi energie și apă. Așadar, cele 3 mari avantaje pe care ți le oferă gama Bespoke Home de la Samsung sunt: design personalizat, sustenabilitate, conectivitate.

Cum să alegi și să personalizezi produsele din gama Bespoke Home

Alegerea produselor din gama Bespoke Home de la Samsung necesită o abordare atentă, prin identificarea nevoilor și preferințelor personale. De exemplu, un bucătar pasionat ar putea beneficia în mod deosebit de un frigider sau o plită din gama Bespoke Home, care au fost concepute pentru a duce la un nou nivel experiența culinară.

În al doilea rând, înțelegerea caracteristicilor produselor din gama Bespoke Home este esențială pentru o personalizare nu doar estetică, ci și funcțională. Astfel poți să-ți creezi casa visurilor și să alegi din Bespoke Studio cele mai bune soluții integrate, adaptate la stilul tău de viață. Beneficiezi de setări inteligente pentru aparatele de gătit, afli rețete personalizate în funcție de preferințele tale și de ingredientele disponibile în frigider. Primești notificări inteligente, ca să pregătești rapid și eficient mese sănătoase pentru toți membrii familiei. 

Poți să personalizezi gama Bespoke Home de la Samsung pentru controlul, optimizarea și monitorizarea consumului de energie al electrocasnicelor din locuință. Ai la dispoziție SmartThings Energy, ca să eviți risipa și să consumi responsabil. O altă opțiune de personalizare este SmartThings Clothing Care, pentru coordonarea îngrijirii hainelor, cu mașină de spălat, uscător și AirDresser. Selectează echipamentele electrocasnice potrivite și creează-ți un cămin confortabil, cu design modern și conectivitate superioară. Gama Bespoke Home de la Samsung te ajută să ai locuința aspectuoasă și sustenabilă pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

Ultima oră

Comentariul meu