șoferiță amendată cu peste 1.400 lei pentru că a condus pe contrasens pe autostrada sibiu - boița. a rămas și fără permis
Sursa: Facebook/Politistii au umor

Polițiștii l-au depistat pe conducătorul auto care a circulat, săptămâna trecută, pe contrasens pe autostrada A1 Sibiu – Boița. Este vorba despre o femeie din orașul de pe Cibin. 

O persoană a fost surprinsă, în 8 ianuarie, circulând pe contrasens pe autostrada A1, între Sibiu și Boița. Imaginile cu aceasta au fost publicate pe rețelele de socializare, iar polițiștii s-au sesizat și au găsit-o. 

VEZI AICI FILMAREA CU ȘOFERIȚA PE CONTRASENS

Potrivit reprezentanților IPJ Sibiu, este vorba despre o femeie în vârstă de 53 de ani. „Ca urmare a verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, conducătoarea auto care, la data de 8 ianuarie, în jurul orei 10.00, a circulat pe sensul opus al autostrăzii A1, la km. 238, pe sensul Sibiu – Boița a fost identificată. Este vorba despre o sibiancă în vârstă de 53 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Șoferița a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.485 de lei și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Ultima oră

Comentariul meu