vacanțele în turcia și grecia, la mare căutare în sibiu. un sejur costă de la 400 de euro în sus
Sursa foto: Ziarul Financiar

Sibienii deja se gândesc la concediul din vară. Agenții de turism spun că luna ianuarie e perfectă pentru cei care vor să își caute un sejur, la un preț avantajos într-una din destinațiile mult apreciate precum Grecia, Bulgaria, Turcia sau Tunisia. 

Perioada lunii ianuarie este ideală pentru achiziționarea unui pachet all-inclusive, pentru concediul din vară. Agenții de turism spun că reducerile sunt cuprinse între 25 și ajung la 50 la sută pentru sejururile din cele mai căutate destinații de sibieni.

„Destinațiile precum Grecia, Turcia se află printre principalele preferințe. Inclusiv pachetele cu plecarea cu autocarul din Sibiu în Grecia și în Bulgaria, sunt la mare căutare. Sunt  reduceri de early-booking și la anumite hoteluri ofertele pot ajunge și la 50 la sută. Dacă vorbim despre pachete cu plecare cu avionul din Sibiu, la un hotel de trei stele, cu mic dejun pentru două persoane sunt tarife și de 700 de euro pentru două persoane, în funcție de data plecării”, a spus Veronica Iordache de la Hello Hollidays.

De aceeași părere este și Flaviu Virca de la Air Tour Travel, considerând această perioadă perfectă pentru a te hotărî unde vrei să petreci concediul din vară. „Cei mai mulți vor să beneficieze de reduceri la vacanțele din sezonul cald, care încep de la 25 la sută și ajung până la 50 la sută. Cele mai căutate destinații rămân în continuare Turcia, Bulgaria, Egipt și Tunisia. Prețurile încep de la 400 de euro de persoană, pentru o vacanță la început de sezon, și poate ajunge la 1000 de euro în mijlocul sezonului”, a spus Flaviu Virca.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu