roma, destinația preferată a sibienilor de ziua îndrăgostiților. prețul ajunge la 250 de euro de persoană
Sursa foto: Descoperă.ro

Sibienii sunt interesați de vacanțele de Ziua Îndrăgostiților în străinătate, însă din păcate opțiunile nu sunt atât de variate din cauza numărului redus de zboruri. Cu toate acestea, se orientează spre city break-uri cu plecări de pe aeroportul din Cluj sau din București.

Agenții de turism din Sibiu spun că este cerere în ceea ce privește vacanțele de Ziua Îndrăgostiților, însă cu plecare din alte orașe din țară. Multe cupluri preferă o cazare într-o locație turistică din țară sau se orientează spre călători cu zboruri directe din București și Cluj. „Nu avem momentan solicitări pentru vacanțe de Valentine’s Day, cu plecare din Sibiu. Cum bine știm, nici zboruri nu mai prea sunt în zonă. Solicitări avem doar cu plecare din București și mai avem solicitări pentru vacanța din vară, fiind reduceri și oferte mari”, a spus Veronica Iordache, agent de turism la Hello Holidays.

Un alt agent de turism spune că sunt cereri pentru o minivacanță de Valentine’s Day, însă cu plecare de pe aeroportul din Cluj. Sibienii se orientează astfel spre vacanțele din Italia, prețul fiind unul mult mic decât în restul anului. În aceeași perioadă, din Sibiu sunt interesați de city break la Viena. „În această perioadă nu prea mai sunt zboruri cu plecare din Sibiu. Totuși, am primit cereri pentru city-break-uri la Roma, de Valentine’s Day. Prețul ajunge undeva la 250 de euro de persoană pentru două sau trei nopți”, a spus Flaviu Virca de la Air Tour Travel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu