petrecere marca backyard, sâmbătă la redal expo. u-gin, john trend și sebastian, ”încing” platanele toată noaptea

Backyard dă startul petrecerilor în noul an, sâmbătă, cu primul party „BACKYARD X: UNLEASH THE DECADE”.

Anul 2024 este un unul aniversar pentru Bakyard, împlinind 10 ani de la prima petrecere organizată la Sibiu. Primul eveniment care sparge gheața anul acesta este BACKYARD X: UNLEASH THE DECADE, de sâmbătă, 20 ianuarie, cu John Trend, Sebastian și invitatul special U-GIN.  De data aceasta, party-ul va fi la Redal Expo, până când va începe sezonul oficial al distracției „acasă”, la Backyard.

petrecere marca backyard, sâmbătă la redal expo. u-gin, john trend și sebastian, ”încing” platanele toată noaptea

Distracția va începe la ora 21.00, la Redal Expo, cu cei mai cunoscuți Dj, dar și cu numenoi care vor debuta la party-ul de sâmbătă seară. Biletele se pot achiziționa online, SUPER EARLY BIRD – 30 de lei, 50 de lei – EARLY BIRD și 70 de lei după ora 00.00. Rezervările se pot face  la numărul de telefon +40 (743) 272 597.

petrecere marca backyard, sâmbătă la redal expo. u-gin, john trend și sebastian, ”încing” platanele toată noaptea petrecere marca backyard, sâmbătă la redal expo. u-gin, john trend și sebastian, ”încing” platanele toată noaptea

Pentru că în 2024 Backyard împlinește zece ani, organizatorii au pus la cale zece petreceri incendiare cu Dj cunoscuți și cele mai apreciate vedete din țară care vor participa la petrecerile din decursul acestui an.

Citește și: An aniversar cu 10 petreceri incendiare la Backyard. Cap de afiș, festivalul din luna iulie

 

Ultima oră

Comentariul meu