fermierii continuă protestele pe străzile din sibiu. mărșăluiesc cu tractoarele, zilnic, de miercuri până duminică

Fermierii din județul Sibiu continuă protestul. Timp de 5 zile, aceștia vor intra cu tractoare în municipiul de pe Cibin și vor merge în coloană pe principalele artere. 

Un nou protest al fermierilor sibieni va avea loc miercuri în municipiul Sibiu. Acesta a fost avizat favorabil de către Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice. De menționat este că cererea a fost depusă de o persoană fizică, și nu de o asociație a agricultorilor. 

Citește și: Protestul fermierilor s-a încheiat luni seara. Străzi blocate, dar fără incidente

Protestul are loc zilnic, de miercuri până duminică. „Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Municipiul Sibiu a analizat și avizat favorabil cererea formulată de către o persoană fizică pentru organizarea unui protest, în perioada 17-21.01.2024, între orele 12.00-20.00, în Municipiul Sibiu”, a transmis Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Traseul aprobat este următorul: intrarea în Municipiul Sibiu dinspre Șura Mică – str. Salzburg – Șos. Alba Iulia – str. Maramureșului – str. Cristian – str. Avrig – str. Argeșului – str. Gheorghe Dima – str. Rahovei – Bulevardul Vasile Milea – Piața Unirii  – str. Andrei Șaguna – Șos. Alba Iulia – str. Malului – str. Râului – str. Autogării – Șos. Alba Iulia – zona Aeroport (punct defluire pentru participanții din zona Cristian, Orlat, Gura Râului) – Șos. Alba Iulia – Calea Turnișorului – str. Reconstrucției (punct de defluire pentru participanții din zona Mediaș , Șura Mare, Slimnic, Șeica) – Calea Șurii Mici – ieșirea din Municipiul Sibiu spre Șura Mică. Traseul va fi parcurs o singură dată.

Conform avizului, pe străzile cu două benzi pe sens, deplasarea participanților se va face doar pe prima bandă și cu respectarea regulilor de circulație și a indicațiilor reprezentanților Poliției și Jandarmeriei, prezenți în teren. Acțiunea se va desfășura fără blocarea circulației rutiere și a căilor de acces. Nu se aprobă staționarea participanților pe traseul de deplasare.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Tara bananiera!!! Ieri pentru oamenii din ambulantele blocate in trafic cine raspunde ? Utilajele agricole fara numere de inmatriculare …dosar penal ..unde sunt institutiile statului …????