directorul csu sibiu, șef pe sucursala regională a federației de baschet. cuprinde județele sibiu, vâlcea, alba și brașov
?????????? ???????̦??? ????̂?? ?? ??????? ? ???? ????????̆ ?̂? ??????d ?? ??̂????? ?â????, ?? ???????? ????????̆ ?????????̆ ? ?????????? ????????? ?, ???? ??????̦?? ?????̦??? ????, ????̦??, ????? ?̦? ??̂????
Alături de președinta Federației, Carmen Tocală au fost prezenți reprezentanți ai structurilor sportive din județele Alba, Sibiu, Brașov și Vâlcea pentru a discuta planul de acțiuni în vederea organizării unor competiții regionale pentru copii, dar și cursuri de antrenori, arbitri si oficiali.
De asemenea, s-a discutat despre organizarea, selecția si pregătirea centralizată regională, ca parte din programul național de selecție a  loturilor regionale și despre înființarea unor comisii tehnice în cadrul Sucursalei Regionale 3.
Conducerea Sucursalei Regionale 3 este asigurată de directorul CSU Horațiu Floca, care este șef regional și de fosta baschetbalistă Coca Nițulescu, director tehnic regional.
Demersul reprezintă o nouă etapă din Proiectul de Strategie si Planificare a Federației privind Sucursala Regională 3, prin care se dorește promovarea și dezvoltarea baschetului la nivel local și regional, concentrându-se pe impactul pozitiv pe care baschetul îl are în comunitate.
directorul csu sibiu, șef pe sucursala regională a federației de baschet. cuprinde județele sibiu, vâlcea, alba și brașov

Ultima oră

Comentariul meu