Victor Cornea poate rata Australian Open. Sibianul este primul pe lista de așteptare

Tenismenul sibian Victor Cornea și Sriram Balaji (India) nu au fost acceptați pe lista inițială a probei de dublu de la Australian Open, dar cuplul este primul pe lista de așteptare și are nevoie să se retragă cineva. 

Organizatorii turneului de Mare Șlem de la Australian Open au anunțat lista perechilor pentru primul tur al probei de dublu masculin, iar Cornea și Balaji nu sunt printre acestea. Totuși, perechea româno-indiană este prima pe lista de așteptare anunțată de organizatori și ar putea intra în competiție dacă se retrage cineva. Punctajul lui Cornea și Balaji, care joacă doar la dublu a fost surclasat după ce mulți jucători de la simplu s-au înscris și la dublu, beneficiind de clasarea superioară de la simplu.

Anul trecut, la Roland Garros a fost o situație similară, sibianul fiind admis în proba de dublu deși era al 2-lea pe lista de așteptare și au apărut retrageri. În schimb, deși anul trecut era admis în primul tur la Wimbeldon alături de Dusan Lajovic, partenreul său s-a retras după ce a jucat la simplu!

Victor Cornea a evoluat pentru prima oară în echipă cu indianul Sriram Balaji în turneul ATP de la Brisbane pe 31 decembrie, acolo unde pe au pierdut în primul tur. Lista anunțată de organizatorii de la Australian Open poate fi vizualizată aici.

După ce anul trecut a  avut nu mai puțin de 16 parteneri de dublu, record absolut în turneul de dublu, Cornea încă încearcă să își găsească un partener constant de dublu.

S-au pozat cu Novak Djokovic

Tenismenul sibian este însoțit în Australia de iubita sa, artista Andreea Bălan, căruia i-a dat o legitimație de antrenor, pentru a îl putea însoți și în incinta VIP. Unul dintre cei mai mari jucători de tenis, Novak Djokovic, participă și el la Australian Open, iar Andreea și Victor Cornea s-au întâlnit cu el. Artista nu a putut rata ocazia și s-a fotografiat alături de el, după care pozele au ajuns pe pagina sa oficială de facebook.

 

Ultima oră

Comentariul meu