fermierii care au blocat sibiul cu tractoarele s-au întâlnit cu prefectul. au lăsat o listă cu revendicări pentru guvern

Fermierii care au protestat luni, 15 ianuarie, s-au întâlnit cu Prefectul Municipiului Sibiu, Mircea Crețu, și cei doi subprefecți, unde au fost discutate revendicările acestora.

Instituția Prefectului Județului Sibiu informează că în contextul protestului agricultorilor și al transportatorilor, astăzi, 15 ianuarie 2024 la sediul Instituției Prefectului – Județul Sibiu a avut loc o întrevedere a delegației protestatarilor cu domnul prefect, Mircea Dorin Crețu și cu domnii subprefecți, Șebu S. și Florea C.
De asemenea, la ședință au participat și reprezentații APIA Sibiu și Direcția Agricolă Sibiu.

fermierii care au blocat sibiul cu tractoarele s-au întâlnit cu prefectul. au lăsat o listă cu revendicări pentru guvern

Toate solicitările incluse în adresele prezentate au fost discutate și vor fi înaintate în cel mai scurt timp Guvernului României.

Printre acestea s-au numărat restricționarea totală a importurilor de cereale din Ucraina, acordarea subvențiilor APIA aferente anului 2023 în regim de urgență, reglementarea polițelor RCA.

La finalul întâlnirii, domnul prefect i-a asigurat pe reprezentanți că solicitările lor vor fi transmise Guvernului României, dar și de colaborarea sa în tot ceea ce privește dialogul și întregul său sprijin.

Citește și: Protestul fermierilor și transportatorilor la Sibiu. Peste 150 de tractoare merg spre Prefectură (live text, foto, video)

 

Ultima oră

Comentariul meu