fc hermannstadt l-a refuzat pe mijocașul ișfan de la universitatea craiova. sibiul aduce un jucător u 21

Universitatea Craiova l-a propus sub formă de împrumut la FC Hermannstadt pe mijlocașul Alexandru Ișfan, dar oficialii clubului sibian nu agreează această variantă. 

În actuala stagiune, Alexandru Ișfan a jucat în 8 partide de campionat și 3 în Cupa României, fără vreo realizare notabilă.  Universitatea Craiova a decis să renunțe la el în această iarnă și a intenționat să îl trimită sub formă de împrumut la o altă echipă.

Potrivit Gsp.ro, Ișfan a fost propus și la FC Hermannstadt, acolo unde antrenorul Marius Măldărășanu caută întăriri pentru linia mediană, după plecarea lui Baba Alhassan la FCSB.  Forma foarte slabă a lui Ișfan din ultimele luni l-a determinat pe Mălădărășanu să refuze transferul mijlocașului de la Universitatea Craiova.

Patronul din Bănie, Mihai Rotaru l-a mai propus pe jucător și la Petrolul Ploiești și U Cluj, dar s-a lovit tot de refuzuri.

FC Hermannstadt l-a avut în vizor pe  postul de mijlocaș central pe Victor Dican de la Botoșani, dar molovenii au refuzat să se despartă de căpitanul lor. Astfel, sibienii s-au reorientat și cel mai probabil vor aduce pe acest post un mijlocaș Under 21.

Ultima oră

Comentariul meu