eleganță și stil pentru sezonul de iarnă: campania „step into the sale” aduce reduceri de până la 70% la promenada sibiu

La început de an, Promenada Sibiu devine punctul de atracție pentru iubitorii de modă, cu reduceri fabuloase de până la 70% la ținute în tendințe și accesorii must-have pentru orice fashionistă. Vizitatorii sunt invitați să exploreze brandurile preferate și să câștige premii în aplicația mobilă SPOT.

Printre magazinele care au pregătit reduceri și oferte speciale se numără următoarele:

PULL & BEAR – până la 40% reducere la pantaloni, hanorace, jachete și paltoane, cămăși, tricouri și încălțăminte. Campania este valabilă până pe 14 ianuarie.

ZARA oferă reduceri la paltoane, geci și jachete cu puf, rochii, fuste, pantaloni și o gama largă de accesorii precum bijuterii, eșarfe, căciuli și pălării. Oferta este disponibilă până pe 14 ianuarie.

STRADIVARIUS –  până la 40% reducere la accesorii, îmbrăcăminte și încălțăminte. Clienții vor găsi prețuri avantajoase la bluze sacouri și tricouri, jeans și pantaloni cu talie înaltă, cizme, ghete și mocasini.

OYSHO – până la 40% reducere la lenjerie de corp, pijamale, cămăși, bluze, fuste, pantaloni, încălțăminte și accesorii. Campania este activă până pe 14 ianuarie.

BERSHKA –  până la 50% reducere la o selecție de articole. Promoția este valabilă până pe 14 ianuarie.

MASSIMO DUTTI – până la 50% reducere la produsele selecționate.

KIGILI – clienții vor beneficia de reducere de până la 50% la toate produsele din magazin. De asemenea, la două produse achiziționate al treilea este gratuit, până la începutul lunii martie.

CCC – până la 50% reducere la modele de sezon și mărci noi de încălțăminte, până pe 28 ianuarie.

JOLIDON – până la 70% reducere la articolele de lenjerie intimă, până pe 20 ianuarie.

DEICHMAN – clienții care cumpără două produse la reducere îl vor primi pe al treilea cadou. În plus, la un singur produs achiziționat, cel de-al doilea este redus cu 50%. Oferta este valabilă în magazine până pe 17 ianuarie.

DOUGLAS – 60% reducere la o gamă variată de produse, până pe 31 ianuarie.

SMYK – până la 50% reducere la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, semnalizate cu etichetă roșie, în limita stocului disponibil. Oferta este valabilă până pe 31 martie.

Surprize și beneficii pentru utilizatorii SPOT

În această perioadă, clienții care fac cumpărături și descarcă aplicația SPOT vor fi răsplătiți cu puncte de loialitate, pe care le vor putea utiliza pentru a debloca noi beneficii și surprize în aplicație precum reduceri suplimentare la magazinele preferate, premii speciale, cadouri și vouchere la magazinele centrului comercial. Fiecare bon de cumpărături scanat în aplicație aduce puncte bonus pe care clienții le pot folosi pentru a primi recompense din catalogul cu premii SPOT

Ultima oră

Comentariul meu