echipa feminină de fotbal afc hermannstadt se reunește luni la cisnădie. va face cantonament la hârșova
Foto: Claudiu Capră

Echipa feminină de fotbal AFC Hermannstadt se reunește luni, 15 ianuarie la Stadionul Măgura din Cisnădie, acolo unde se va pregăti pentru returul Ligii 2.

Echipa pregătită de Octavian Budică și Lucian Cotora va disputa primul amical pe 27 ianuarie, cu vâlcenii de la ACS Predu. Jucătoarele sibience vor merge și în cantonament centralizat la Hârșova în luna februarie.

De la echipa U 17 a clubului au fost cooptate la antrenamentele formației de senioare trei junioare: Ștefania Popescu, Delia Lepșa și Enya Gribincea.

Lipsesc trei jucătoare de bază, Maria Constantinescu, Nicoleta Adam și Georgiana Nistor, care sunt accidentate. Constantinescu nu va mai juca în acest sezon după o operație suferită la ligamente, în timp ce portarul Adam se recuperează și ea după o leziune la genunchi. Nistor se recuperează și ea după problemele la umăr suferite în toamnă.

”Nu a plecat nimeni de la echipă și încercăm să mai aducem măcar un portar, mai avem nevoie de întăriri. Vom încerca să promovăm” a spus antrenorul Octavian Budică.

Cu 16 puncte din 8 meciuri, echipa feminină este pe locul 3 în Seria B din Liga 2, acolo unde liderul Poli Timișoara 2 nu are drept de promovare.

Eșalonul secund de fotbal feminin se reia din 3 martie. Echipa de fotbal feminin a Academiei de Fotbal Măgura evoluează în competițiile organizate de Federația Română sub egida clubului AFC Hermannstadt.

LOT 2024

PORTAR: Nicoleta Adam

FUNDAȘI: Ioana Popa, Andreea Marinescu, Diana Oana, Roxana Bocăniciu, Alexandra Drașovean, Ștefania Popescu, Georgiana Nistor

MIJLOCAȘI: Maria Constantinescu, Cătălina Popa, Daria Muntean, Enya Gribincea, Raluca Dinescu, Maria Băilă, Sonia Mereș, Delia Lepșa.

ATACANȚI: Denisa Chirilă, Roxana Mărgărit, Iris Arsenie,  Roxana Frățilă, Ștefania Răchițan

ANTRENORI: Octavian Budică, Lucian Cotora

echipa feminină de fotbal afc hermannstadt se reunește luni la cisnădie. va face cantonament la hârșova
Foto: Claudiu Capră

Ultima oră

Comentariul meu