Drumul groazei la Apoldu de Sus. Un localnic și-a distrus mașina într-o groapă (video foto)

Un bărbat din Apoldu de Sus susține că din cauza gropilor de pe una dintre cele mai circulate străzi din localitate, mai mulți șoferi s-au ales cu pagube mari la mașini. Nici el nu face excepție, luni dimineața rămânând blocat cu mașina din cauza unei gropi.

Valentin este unul dintre șoferii din Apoldu de Sus care s-a ales cu o daună la mașină „de toată frumusețea” din cauza unei gropi în asfalt. Bărbatul se îndrepta spre un magazin alimentar din apropiere, însă odată ce a intrat în groapa acoperită de un strat gros de gheață, a rămas blocat. Acesta spune că pentru a-și repara mașina trebuie să plătească cel puțin 1.000 de lei. „Am trecut pe strada, în Apoldu de Sus, unde sunt niște gropi exagerate. Nu sunt de astăzi, sunt de vreo doi ani. Acum s-au făcut și mai mai mari din cauza gheții”, spune bărbatul.

Drumul groazei la Apoldu de Sus. Un localnic și-a distrus mașina într-o groapă (video foto)

Acesta a mai spus că atât el, cât și alți locuitori din Apoldu de Sus au solicitat primăriei limitatoare de viteză. „Am mai solicitat și la primărie să pună limitatoare de viteză deoarece șoferii trecu cu viteză și ne este teamă pentru copiii noștri”, spune bărbatul.

Primarul orașului Miercurea Sibiului a declarat că anul acesta va fi introdusă rețeaua de apă după care strada va fi modernizată. „Urmează să introducem anul acesta rețeaua de apă după care reparăm strada”, a spus primarul Ioan Troancă.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu