beizadeaua din orlat și iubita, eliberați din arest. erau reținuți pentru drifturi și scandal în avantgarden
Sursa: TikTok/Profil Public

Cei doi tineri reținuți pentru că au făcut drifturi și scandal în Avantgarden au scăpat de arest. Aceștia au fost eliberați, fiind cercetați în stare de libertate. 

Citește și: Smardoiala din Avantgarden. Doi tineri reținuți

O fată în vârstă de 19 ani și un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Sibiu, respectiv Orlat, au fost reținuți la finalul săptămânii trecute după ce, în 9 ianuarie, au făcut scandal în zona Avantgarden din Șelimbăr. Șoferul a efectuat mai multe derapaje controlate pe Prelungirea Mihai Viteazu și, la un moment dat, atât el, cât și iubita lui, s-au năpustit asupra unei șoferițe care le-a cerut să nu mai facă drifturi. După ce i-au lovit mașina și au bătut-o și pe ea, și-au continuat deplasarea și au mai găsit alt „client”. Pe acesta l-au urmărit în trafic și l-au blocat în zona giratoriului dintre strada Rahovei și bulevardul Mihai Viteazu, fiindcă i-a fotografiat. De această dată, doar tânăra a sărit la bătaie. 

VEZI AICI CINE SUNT CEI DOI TINERI

Scandalagiii au fost reținuți fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe, distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice. 

Cei doi iubiți au stat în spatele gratiilor 24 de ore, după care, prin decizia procurorilor, au fost eliberați. Aceștia au scăpat și de arest preventiv, și de control judiciar, fiind lăsați să plece acasă. Potrivit surselor judiciare, amândoi sunt cercetați acum în stare de libertate. 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. tipic romania, probabil ca parintii (ca doar sunt copii de bani gata) si-au pus pilele in miscare si i-au scos si mai mult ca sigur se aleg cu o amenda modica si cam atata ca doar asa functioneaza justitia in romania… (adica de fapt nu functioneaza deloc decat impotriva celor amarati)