Mai mulți sibieni susțin ca au văzut OZN-uri pe cerul Sibiului: „Era o lumină puternică care se mișca” (video)

Mai mulți sibieni susțin că, în ultimele seri, au văzut lucruri inexplicabile pe cerul Sibiului și bănuiesc că ar putea fi OZN-uri. 

În ultimele seri, pe cerul Sibiului, oamenii au observat o lumină puternică, ce se mișca treptat, și nu își pot explica ce au văzut. Unii dintre ei cred că au surprins un OZN. 

Un sibian a trimis pe adresa redacției Ora de Sibiu mai multe imagini pe care le-a surprins în noaptea de vineri spre sâmbătă. Acesta nu își explică ce a văzut și ia în calcul să fi fost un obiect zburător neidentificat. „Erau la un moment dat mai în dreapta imaginii și s-au mișcat până în locul unde le-am prins în poză și au rămas acolo. Au apărut la ora 12 și până la 2 când am plecat au rămas tot acolo. Le-am văzut de pe panoramă. Lampioane nu puteau fi pentru că nu ar fi stat pe loc și nici drone, deci nu știu precis. Poate OZN?”, a scris cititorul. 

Mai mulți sibieni susțin ca au văzut OZN-uri pe cerul Sibiului: „Era o lumină puternică care se mișca” (video)

Și pe rețelele de socializare a fost adus în discuție subiectul. Pe grupul de Facebook „Cartierul Arhitecților” o persoană a întrebat dacă a mai văzut cineva „lumina mare pe cer”. De această dată, fenomenul a fost observat în cursul după-amiezii de sâmbătă. 

„Era mare cam cât o minge. Am fost prea entuziasmată, întâi m-am speriat, crezând că e un avion în flăcări, apoi m-am dus după telefon și așa agitată, am dat click pe cameră, dar nu pe video. Nu știu ce a putut fi, mă așteptam să o ia în jos, adică să cadă, dacă era avion… Dar și-a luat așa zisul zbor în sus, foarte rapid. (…) Era staționar, de un portocaliu-roșu, înconjurat de un cerc. Apoi în câteva secunde s-a făcut ca un halou de lumină colorată, ca un curcubeu în jur și a început să plece”, a scris o persoană. 

„Este OZN, am văzut și eu, dar dacă spui la alții te consideră nebun. Culmea că am găsit videoclipuri pe net cu așa ceva”, a mai scris o altă persoană. 

Alte persoane au încercat să găsească explicații logice pentru fenomenul pe care l-au văzut. „Posibil să fi fost o lansare americană de rachete, ei au fusul orar diferit de al nostru. Posibil să fi prins momentul în care se desparte racheta de propulsie, în momentul respectiv lasă o aură, fiindcă propulsia este pe hidrogen lichid și se formează apa ca și fum, iar refracția poate cauza un curcubeu”, a explicat o altă persoană. 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Stimate jurnalist la ce concluzie ai ajuns in final referitor de unde provine acea lumină?
    Eu spun ca este nocturna de la Arena Platos. Daca ai alta parere argumenteaza te rog.