acs mediaș continuă negocierile cu transgaz pentru stadionul gaz metan. ionuț buzean: ”sunt speranțe să ajungem la un acord”
Foto: Suporteri ACS Mediaș

Clubul ACS Mediaș negociază cu compania Transgaz preluarea Stadionului Gaz Metan, dar deocamdată nu s-a ajuns la un acord. 

ACS Mediaș face toate eforturile ca din primăvară să joace pe Stadionul Gaz Metan, acolo unde ar avea condiții mult mai bune.

Conducătorul ACS Mediaș, Ionuț Buzean nu și-a pierdut speranța într-un acord cu compania Transgaz, chiar dacă discuțiile durează de peste un an. Acum se negociază un contract de comodat pentru șase luni, însă suma totală  este peste 50.000 euro.
”Discutăm cu Transgaz pentru un contract de comodat, în care să plătim utilitățile și întreținerea stadionului. Deocamdată au solicitat o sumă pe care nu ne-o permitem, dar discuțiile continuă, sunt speranțe să ajungem la un acord. La Stadionul 8 Mai sunt condiții modeste, lumea care vine la meciuri nu are loc suficient să stea în tribună” a spus Ionuț Buzean, președintele clubului de pe malul Târnavei.
Echipa pregătită de Mihai Ianc se reunește luni, 15 ianuarie, la Stadionul 8 Mai, unde are un teren cu iarbă și unul sintetic.

Ultima oră

Comentariul meu