baba alhassan, căpitan la fcsb în primul său meci la echipa lui becali

Conform tradiției de la FCSB, ca jucătorii să poarte banderola, Baba Alhassan a fost căpitan pentru 15 minute în  amicalul cu LASK Linz.

Transferat pentru 600.000 de euro de la Hermannstadt, Baba Alhassan a fost căpitan timp de 15 minute pentru FCSB în meciul amical cu LASK Linz. Ulterior, mijlocașul ghanez a cedat banderola lui Pehlipe, un alt jucător nou. Darius Olaru este însă purtătorul de drept al banderolei la echipa lui Gigi Becali.

„Sunt nou la echipă, dar nu mă simt așa. Am fost foarte bine primit la echipă și este o plăcere să fiu în această situație. Nu ne tratează pe mine și pe Filipe ca pe niște jucători noi. Sunt pregătit și concentrat să mă lupt pentru titlu. Principalul obiectiv este acela de a deveni campion, apoi să joc în cupele europene. Uneori și înscriu și voi încerca să o fac și aici, dar voi ajuta mult și apărarea. Orice ajută la câștigarea titlului. Pe suporteri îi aștept în număr mare să ne încurajeze, iar noi vom da totul pentru victorie!”, a declarat Baba Alhassan.

Ultima oră

Comentariul meu