transportatorii vor să blocheze valea oltului. „se va face un deranj foarte mare pentru bucurești”
FOTO arhivă

Transportatorii vor să blocheze Valea Oltului, în acest weekend, în semn de protest, pentru a atrage atenția guvernanților. 

Transportatorii se pregătesc de un nou protest. Aceștia vor să blocheze Valea Oltului, în noaptea de duminică spre luni, pentru a crea „un deranj foarte mare pentru București”, scrie G4Media. 

Într-un grup de WhatsApp, transportatorii au spus ce urmează să facă pe Valea Oltului. „Dacă se blochează duminică spre luni noaptea Valea Oltului și intrarea pe DN de la Brașov spre Ploiești se face un deranj foarte mare pentru București”, „Mai ales că noaptea circulă curieratul, fructele, carnea, o să se cam dea multe peste cap”, „Blocați Valea Oltului”, „Avem nevoie de un consultant să nu ajungem la pușcărie, dar să mergem la limite”. 

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, vineri seară, la Digi24, că o parte din reprezentanții asociațiilor de transportatori au fost „mirați că s-a ajuns la acțiuni așa de radicale”. 

În continuarea dialogului cu transportatorii și fermierii care protestează pe Centura Capitalei și în țară, Guvernul României le-a transmis reprezentanților transportatorilor și fermierilor un calendar de discuții cu miniștrii și reprezentanții unor instituții publice, cu care să discute pe fiecare domeniu în parte revendicările solicitate.

Întâlnirile vor avea loc sâmbătă după următorul program:
– ora 12.00 – Ministerul Agriculturii
– ora 13.00 – Ministerul Transporturilor
– ora 14.00 – Autoritatea pentru Supraveghere Financiară
– ora 15.00 – Ministerul Finanțelor

Sursa: G4Media

Ultima oră

Comentariul meu