fermierii protestează luni la sibiu. intră în oraș cu 80 de tractoare. traseul complet

Fermierii din Sibiu vor protesta, luni, în municipiul Sibiu și vor străbate tot orașul cu 80 de tractoare și autoturisme. Acțiunea a fost avizată favorabil de primărie. 

Agricultorii din județul Sibiu continuă protestele. Luni, 15 ianuarie, între orele 12:00 – 20:00, vor intra în municipiul Sibiu cu 80 de utilaje agricole și autoturisme. 

Protestul a fost avizat favorabil de Comisia de Avizare a Cererilor de Organizare a Adunărilor Publice din cadrul Primăriei Sibiu. Protestatarii au stabilit și traseul pe care îl vor urma. 

„Participanții la acțiune se vor deplasa pe traseul: intrarea în Municipiul Sibiu dinspre Șura Mică – str. Salzburg – Șoseaua Alba Iulia – str. Maramureșului – str. Cristian – str. Avrig – str. Argeșului – str. Gheorghe Dima – str. Rahovei – str. Semaforului – str. Ștefan cel Mare – str. Bâlea – bulevardul Corneliu Coposu – str. Andrei Șaguna – Șoseaua Alba Iulia – str. Malului – str. Râului – str. Autogării – Șoseaua Alba Iulia – Calea Turnișorului – Calea Șurii Mici – ieșirea din municipiul Sibiu spre Șura Mică”, se arată în documentul avizat. 

Potrivit aceluiași document, dinspre Șura Mică vor intra în coloană 40 de tractoare, iar pe traseul li se vor alătura alte 10 utilaje agricole. În jurul orei 12:30, în aceeași coloană vor intra încă 15 utilaje și 5 camioane, în zona fostei Bănci Carpatica de pe strada Autogării. Apoi, pe strada Rahovei, se vor alătura alte 5 utilaje agricole. 

Deplasarea participanților la protest se va face cu respectarea regulilor de circulație. „Acțiunea se va desfășura fără blocarea circulației rutiere și a căilor de acces. Nu se aprobă staționarea cu utilajele agricole și autoturismele pe strada Andrei Șaguna”, se arată în document. 

În județul Sibiu, fermierii au început acțiunile de protest în 10 ianuarie. Și atunci au mărșăluit prin Sibiu. VEZI AICI IMAGINI ȘI DETALII

Ultima oră

Comentariul meu