fc hermannstadt scapă de interdicția fifa și poate face transferuri. datoria invocată va fi stinsă de club

FC Hermannstadt are momentan o interdicție la transferuri pusă de FIFA în urma unei datorii către o firmă de impresariat, însă problema va fi rezolvată în cursul zilei de sâmbătă. 

FIFA a lansat zilele trecute o platformă online unde se găsesc toate cluburile din lume care nu au voie să legitimeze noi fotbaliști, iar printre acestea s-a numărat și FC Hermannstadt. Interdicția la transferuri a apărut în urma unei datorii față de o agenție de impresariat, iscată în urma vânzării unui jucător în baza unei hârtii apărute ulterior. Clubul a fost reclamat de impresarul respectiv la FIFA și astfel s-a ajuns momentan la interdicție.

Perioada de transferuri se deschide pe 16 ianuarie, iar până atunci sibienii vor rezolva situația, pentru a putea face noi legitimări. Au ajuns deja la un acord cu impresarul pentru eșalonarea datoriei, actele vor fi semnate sâmbătă și apoi trimise la FIFA pentru ridicarea interdicției. Nu este vorba de o problemă importantă, Sibiul va putea face transferuri, altfel nu ar fi luat jucători noi în cantonamentul din Antalya, de unde revine sâmbătă.

Din 16 ianuarie, odată cu startul perioadei de transferuri, FC Hermannstadt va avea dreptul de a aduce jucători noi și primii legitimați vor fi Kablan N`Goma, care vine liber de contract de la FC Botoșani și Raul Opruț, care vine sub formă de împrumut de la Kortrijk.

Sibienii mai caută și un mijlocaș central, care să acopere plecarea lui Baba Alhassan la FCSB, însă până acum antrenorul Marius Măldărășanu nu a fost convins de niciuna din variantele apărute.

 

Ultima oră

Comentariul meu