căpitanul lui fc hermannstadt se tratează la ”vrăjitoarea din belgrad”. are ruptură musculară

Fundașul echipei FC Hermannstadt, Ionuț Stoica a suferit o ruptură musculară la gambă și a mers să se recupereze la clinica renumitei Marijana Kovacevic din Serbia. 

Căpitanul echipei FC Hermannstadt, Ionuț Stoica s-a accidentat în a doua repriză a partidei amicale din Antalya, 2-4 cu elvețienii de la  FC Winterthur. Ecografia efectuată de jucător în Antalya a scos la iveală o ruptură musculară în zona gambei, astfel că fundașul central a plecat din Turcia direct la Belgrad, la clinica Marijanei Kovacevic, unde va fi tratat cu gelul secret al sârboaicei.

căpitanul lui fc hermannstadt se tratează la ”vrăjitoarea din belgrad”. are ruptură musculară

Chiar dacă va reveni în țară până la meciul cu U Cluj, pare greu de crezut că Stoica va fi forțat în duelul cu ”șepcile roșii” din 20 ianuarie (ora 17.00), mai ales după cele petrecute în cazul lui Daniel Paraschiv. Ionuț Stoica a jucat pentru sibieni în 19 meciuri de campionat Superliga, fiind un fotbalist determinant în angrenajul echipei lui Marius Măldărășanu.

FC Hermannstadt i-a mai trimis la Belgrad pe parcursul acestui sezon pe Florin Bejan, Gabi Iancu și Daniel Paraschiv, care s-au recuperat mult mai rapid la Belgrad în urma unor rupturi musculare. După revenirea din Serbia, Paraschiv a suferit o altă problemă musculară, însă într-o zonă situată puțin mai sus față de cea tratată de Marijana Kovacevic.

”Vrăjitoarea din Belgrad” și-a câștigat faima datorită faptului că reușește să vindece accidentările musculare ale sportivilor într-un timp record, cu metode necunoscute de medicina modernă. Aparatul folosit de Marijana Kovacevic produce câmp eletromagnetic în jurul unui tub care conține substanța secretă folosită de sârboaică.

FC Hermannstadt îl mai are indisponibil pe Dragoș Iancu, care ar urma să fie apt de joc în câteva săptămâni. Paraschiv este aproape recuperat, iar accidentarea lui Neguț din Antalya este una ușoară. Sibienii revin sâmbătă din stagiul de pregătire din Turcia.

căpitanul lui fc hermannstadt se tratează la ”vrăjitoarea din belgrad”. are ruptură musculară
Foto: Prosport

Ultima oră

Comentariul meu