noi măsuri luate de centrul de transfuzie din sibiu. donatorii primiți doar cu programare
Sursa foto: Freepik
Centrul de transfuzie sanguină din Sibiu a înregistrat un număr mare de donatori, după ce valoarea tichetelor a crescut semnificativ. Dată fiind această situație, reprezentanții centrului au fost nevoiți să ia mai multe măsuri pentru eficientizarea donărilor de sânge.
Sibienii vor putea dona sânge săptămâna viitoare doar pe baza unei programări făcute în prealabil, așa cum anunță reprezentanții Centrului de transfuzie sanguină. Această decizie a fost luată după ce, începând de săptămâna trecută, numărul donatorilor a fost limitat la 60 de persoane pe zi.
„Principalul nostru obiectiv este acela de a asigura spitalele din județ cu produse sanguine necesare si care sa fie cat mai proaspete pentru a avea efect maxim la persoanele care le primesc. Suntem convinși că veniți la donarea de sânge cu gândul de a ajuta pe cineva care are nevoie. De aceea vă rugăm să aveți încredere în sugestiile noastre pentru a dezvolta un parteneriat reciproc avantajos. Noi o să fim aici pe tot parcursul anului și oameni cu nevoi de produse sanguine vor fi pe tot parcursul anului. Haideți să ajutăm eficient! Din acest motiv săptămâna viitoare vom primi doar donatori programați”, anunță Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu.
Valoarea tichetelor a crescut de la 67 de lei la 280 de lei.

Ultima oră

Comentariul meu