fc hermannstadt încheie cantonamentul din antalya cu o victorie clară contra azerilor de la sumgayit

În ultimul test înainte de reluarea Superligii, FC Hermannstadt a învins vineri cu 3-0 (0-0) pe Sumgayit FK (Azerbaidjan). 

După 2-4 cu Winterthur (Elveția) și 5-0 cu Nevșehir (Liga 3 din Turcia), FC Hermannstadt a încheiat amicalele din Antalya vineri, 3-0 cu azerii de la Sumgayit. Nu au jucat în acest meci Stoica, Neguț și Paraschiv, încă nerefăcuți după probleme medicale.

YouTube video

După o primă repriză albă, sibienii s-au dezlănțuit în repriza secundă. Florin Bejan a deschis scorul în minutul 48, marcând cu capul după o lovitură liberă din flancul stâng executată de Gabi Iancu.

Portughezul Ruben Fonseca a adus desprinderea pentru sibieni în minutul 51, cu un șut sub transversală, din întoarcere, fază la care portarul advers putea face mai mult. Venit de la Focșani, Mihart a făcut 3-0 în minutul 82, cu un șut de la 20 metri, ajutat de altă gafă a portarului advers. Mihart va reveni însă la Focșani, având două legitimări în acest sezon, un eventual transfer al său la Sibiu putând fi luat în considerare abia din vară.

Echipa lui Marius Măldărășanu a revine sâmbătă în țară cu un charter din Antalya și reia pregătirile de luni la Sibiu.

FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Bejan, Găman, Opruț – Biceanu, Murgia – Balaure, G. Iancu, Jipa – Bucuroiu. Au mai intrat: Pop, Medina, Fonseca, Ciubotaru, N`Goma, Sota, Oroian, Ayne, Antoche, Mihart.

Ultima oră

Comentariul meu