Forfota din Piața Cibin lipsește în anotimpul rece. Dacă primăvara, toamna și vara sibienii iau cu asalt piețele, mai ales vinerea, în ianuarie multe tarabe sunt goale. Cu toate acestea, sibienii găsesc murături, zacuscă și mere parfumate în mijlocul iernii.
Zăpada și liniștea s-au așternut peste Piața Cibin la sfârșitul acestei săptămâni. Mai bine de jumătate din tarabe sunt goale sau acoperite. În schimb, mai sunt comercianți și producători care îndură gradele cu minus de afară. Cei mai mulți vând ceapă albă, ceapă roşie, morcovi, cartofi, varză sau usturoi, însă sunt și producători care au venit cu butoaie de varză murată sau miere de albine.
Iarna este normal ca piața să nu ofere o varietate prea mare de fructe și legume. Comercianții au înlocuit roșiile și castraveții cu borcanele cu murături, zacuscă și dulceață de afine. Cele mai întâlnite legume în acest sezon în Piața Cibin sunt cartofii și morcovii, usturoiul și ceapa. Un kilogram de morcovi costă 6 lei, o pungă de fasole costă 15 lei. Merele și gutuil sunt singurele fructe românești care se află acum în piață. Sibienii pot să își aleagă din mai multe soiuri de mere. Un kilogram de mere golden costă 4 lei și prețul celor ionatane încep de la 3 lei.
O tarabă plină cu multe sortimente de miere, propolis, dar și polen pune la dispoziție sibienilor produse apicole de la Cisnădie. Corina Tapoș vinde miere de 30 de ani în Piața Cibin. Cu o gamă variată de produse, producătoarea și-a făcut clientelă fidelă. Pe taraba ei se găsesc frumos așezate borcane cu miere cu prețuri începând de la 15 lei pentru borcanul mic și 20 de lei cel mare. Corina vinde și miere cu fagure la 30 de lei borcanul, acadele naturale pentru copii și bomboane cu propolis la cutiuță cu 5 lei. Mierea cu ghimbir și lămâie este ideală pentru perioada virozelor. În Piața Cibin un borcan costă 18 lei.