shimza, gordo, wilkinson, dub fx, woodnote şi grigoré, vin în martie la massif festival în poiana brașov

Festivalul Massif 2024, o explozie de muzică electronică în Poiana Brașov. În perioada 14-17 martie 2024, Poiana Braşov va găzdui o nouă ediţie a festivalului Massif. Evenimentul va aduce pe scenă artişti de renume mondial din diverse genuri de muzică electronică, inclusiv afro house, drum and bass, deep & melodic house şi hip hop/reggae/drum and bass, scrie news.ro.

Shimza, unul dintre cei mai importanţi artişti de afro house din lume

Unul dintre cei mai aşteptaţi artişti ai festivalului este Shimza, unul dintre cei mai importanţi artişti de afro house din lume. Artistul sud-african a devenit cunoscut pentru sound-ul său unic, care îmbină elemente de muzica tradiţională africană cu influenţe electronice moderne. Shimza a lansat recent albumul „Shimuzic”, care a fost primit cu laude de critici.

GORDO, un DJ şi producător britanic cu un sound eclectic

Un alt artist de renume mondial care va urca pe scena festivalului Massif este Gordo. DJ-ul şi producătorul britanic este cunoscut pentru sound-ul său eclectic, care îmbină elemente de house, techno, trap şi bass. Gordo a colaborat cu artişti de renume precum Drake, The Weeknd şi Diplo.

Wilkinson, maestrul drum and bass-ului

Wilkinson este un alt DJ şi producător britanic care se va afla în line-up-ul festivalului Massif. Artistul este cunoscut pentru sound-ul său agresiv şi energic, care a făcut din el unul dintre cei mai importanţi artişti de drum and bass din lume. Wilkinson a lansat recent albumul „Lazers Not Included”, care a fost premiat cu discul de aur în Marea Britanie.

Dub FX, un artist unic care îmbină hip hop-ul, reggae-ul şi drum and bass-ul

Pe scena G.O.A.T. a festivalului Massif va urca şi Dub FX, un artist australian care a devenit cunoscut pentru modul extrem de creativ în care îmbină ritmuri hip hop, reggae şi drum and bass. Dub FX va fi acompaniat de unul dintre cei mai creativi saxofonişti din lume, britanicul Mr. Woodnote. Cei doi artişti lucrează împreună de ceva vreme şi au avut apariţii live la festivaluri precum UNTOLD, Glastonbury şi BoomTown.

Grigoré, un artist român în ascensiune

Festivalul Massif va fi, de asemenea, o oportunitate pentru fanii de muzică electronică din România de a descoperi artişti locali talentaţi. Printre aceştia se numără şi Grigoré, un artist român de deep & melodic house. Grigoré a lansat recent albumul „The Journey”, care a fost primit cu laude de critici.

Abonamentele pentru festivalul Massif 2024 sunt disponibile pe bemassif.com.

Ultima oră

Comentariul meu