mașină de poliție implicată într-un accident pe calea cisnădiei. a fost lovită în plin și proiectată în gardul cimitirului (update)
Sursa: Facebook/Rezidenți în Cartierul Arhitecților

O autospecială a poliției a fost implicată, joi dimineață, într-un accident pe Calea Cisnădiei. 

UPDATE

Potrivit reprezentanților IPJ Sibiu, evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 09:00 și a fost soldat doar cu pagube materiale. „În această dimineață, în jurul orei 09.00, în orașul Cisnădie, la intersecția străzilor Grigore Ionescu și Irina Rosetti s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate o autospecială utilizată de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie și un alt autoturism”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, în prezent se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului, în vederea aplicării măsurilor legale. De asemenea, la nivelul IPJ Sibiu, se efectuează cercetări administrative pentru stabilirea prejudiciului cauzat prin producerea acestui eveniment.

Polițiștii fac verificări pentru a stabili dacă autospeciala avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune în momentul producerii accidentului.

Știrea inițială

Accidentul a avut loc joi dimineața, pe Calea Cisnădiei, în zona cimitirului. O mașină ce aparține Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, autospeciala a fost proiectată pe trotuar, lângă un gard.

Revenim cu detalii!

Ultima oră

Comentariul meu