mașina de poliție implicată în accidentul din cisnădie avea semnalul acustic pornit. șoferița nu a dat prioritate
Sursa: Facebook/Rezidenți în Cartierul Arhitecților

Autospeciala de poliție, implicată joi dimineață într-un accident în Cisnădie, avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune în momentul impactului cu un autoturism în zona cartierului Arhitecților. 

O mașină de poliție a fost implicată, joi dimineața, într-un eveniment rutier la intersecția dintre străzile Grigore Ionescu și Irina Rosetti din Cisnădie. În urma impactului, autospeciala a fost proiectată pe trotuar lângă gardul cimitirului. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Nici agenții, dar nici șoferița implicată nu au fost răniți. 

Imediat după eveniment, polițiștii rutieri ajunși la fața locului au început cercetările pentru a stabili care au fost cauzele evenimentului. Aceștia au stabilit că autospeciala avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune în momentul impactului. Șoferița nu a acordat prioritate.  

„În momentul producerii evenimentului rutier, polițiștii circulau cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, aflându-se în urmărirea unui conducător auto care încălcase o normă rutieră contravențională, conducătoarea autoturismului neacordând prioritate de trecere echipajului”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. 

La nivelul IPJ Sibiu, se efectuează cercetări administrative pentru stabilirea prejudiciului cauzat prin producerea acestui eveniment.

Ultima oră

Comentariul meu