Incendiu la o cabană de pe Valea Avrigului (update)

Un incendiu a izbucnit joi seară la o cabană de pe Valea Avrigului.

UPDATE

„În jurul orei 23:30, pompierii Punctului de Lucru Avrig, au intervenit de urgență pe Valea Avrigului pentru stingerea unui incendiu la o cabană, cu două autospeciale de stingere, una de primă intervenție și un echipaj SMURD. De asemenea a intervenit și SVSU Avrig. La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la acoperișul cabanei pe o suprafață de aproximativ 80 mp”, a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. 

Incendiu la o cabană de pe Valea Avrigului (update)

Incendiul a fost lichidat de pompieri, acoperișul fiind distrus în totalitate. S-au degradat bunuri din interiorul cabanei precum și pereții acesteia. 

Pompierii au stabilit că incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric produs la aparate electrocasnice lăsate sub tensiune. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, întrucât nu se afla nimeni în cabană la momentul izbucnirii incendiului.

Incendiu la o cabană de pe Valea Avrigului (update)

ȘTIREA INIȚIALĂ

“Pompierii Punctului de Lucru Avrig intervin de urgență pe Valea Avrigului pentru stingerea unui incendiu la o cabană. La fața locului sub mobilizate două autospeciale de stingere, una de primă intervenție și un echipaj SMURD. De asemenea intervine și SVSU Avrig”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Din primele informații incendiul se manifestă generalizat la acoperișul unei cabane de aproximativ 80 mp.

Intervenția este în desfășurare, revenim cu date.

foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu