drifturi încheiate cu o bătaie în zona troiței din șelimbăr. poliția îi caută pe cei implicați (video) 
Captură Ziua Online/Bătaia din Avantgarden

Mai multe persoane au fost implicate într-o bătaie, la începutul săptămânii, pe Prelungirea Mihai Viteazu, în apropiere de troița din Șelimbăr. Poliția îi caută pe cei implicați în scandal. 

Polițiștii sibieni au deschis două dosare penale și caută mai multe persoane care au fost implicate într-o bătaie. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 9 ianuarie, în zona troiței din Șelimbăr. Câțiva tineri au făcut drifturi cu mașinile, după care s-au bătut, potrivit unui videoclip publicat pe rețelele de socializare de Ziua Online. 

În imagini se poate observa cum un șofer oprește mașina după ce face drifturi, coboară din ea împreună cu pasagerul din dreapta și se îndreaptă către un autoturism care staționa. Amândoi încep apoi să lovească mașina respectivă cu pumnii și picioarele. 

„În referire la acest incident, care ar fi avut loc la data de 9 ianuarie, în jurul orei 21.00, în Șelimbăr, vă informăm că, la nivelul Secției de Poliție Urbană Sibiu, sunt în lucru două dosare de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv distrugere. În prezent, se efectuează verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, în vederea aplicării masurilor legale în consecință”, transmit reprezentații IPJ Sibiu.

Potrivit Ziua Online, șoferul care a sărit la bătaie ar fi „fiul unui om de afaceri din Orlat”.

Revenim cu detalii!

Sursa video: Ziua Online

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu