cea mai flexibilă firmă de consultanță din sibiu face angajări. fii un „mic detectiv” la bridge ics!

Bridge Integrated Customer Services este recunoscută la nivel local ca fiind una dintre cele mai mari companii de consultanță din Sibiu. Bridge ICS caută să angajeze persoane de încredere, care își doresc să devină „mici detectivi”, într-o companie renumită pentru programul flexibil, salariul competitiv și mediul de muncă prietenos.

Bridge Integrated Customer Services este o firmă sibiană care oferă consultanță în mai multe domenii și este parte a grupului german Indeca Business. Firma și-a început activitatea în urmă cu 9 ani, prin a oferi servicii de customer service în comerțul online și a ajuns să colaboreze cu DHL-Deutsche Post. Astfel, la Sibiu se face identificare video on-line exclusiv pentru clienți germani. Munca se efectuează doar de la birou, cu opțiuni de program part-time sau full-time.

cea mai flexibilă firmă de consultanță din sibiu face angajări. fii un „mic detectiv” la bridge ics!

Într-un continuu proces de recrutare, Bridge ICS promite un loc de muncă stabil, cu oportunitate de dezvoltare pe plan personal, dar mai ales profesional. Un job la Bridge poate fi ideal atât pentru un elev sau student cunoscător de limba germană, cât și pentru mămici sau persoane care sunt în căutarea unui nou loc de muncă cu program full-time sau part- time.

Training cu specialiști din Germania

Un nou început aduce cu el o serie de provocări și încercări. La Bridge ICS, un trainer va avea grijă să fii pregătit pentru momentul în care va trebui să devii „un mic detectiv”. Specialiști din Germania se vor ocupa de formarea noilor angajați. Ajutorul venit din partea trainer-ului va contribui la integrarea „în familia numeroasă”, cu peste 250 de angajați. În perioada următoare, firma sibiană urmărește să angajeze încă 150 de persoane cunoscătoare de limba germană.

Ce te face „un mic detectiv”

Dacă ești în căutarea unui job stabil, care oferă un salariu atractiv, trebuie să știi că Bridge ICS face angajări, iar criteriile impuse nu sunt deloc multe. În primul rând, potențialii angajați trebuie să cunoască limba germană, cel puțin la nivel conversațional, și să aibă vârsta de cel puțin 16 ani. De asemenea, trebuie să aibă cunoștințe minime în IT, respectiv folosirea calculatorului.

Odată îndeplinite aceste criterii, aceștia vor lua parte la un training. La finalul cursului, agenții de identificare vor avea câteva dintre cunoștințele unui polițist, ceea ce pe viitor poate fi un avantaj pentru tinerii care se decid să aleagă o profesie în domeniu.

cea mai flexibilă firmă de consultanță din sibiu face angajări. fii un „mic detectiv” la bridge ics!

Program flexibil și salariu competitiv

Firma sibiană Bridge ICS se remarcă prin oferirea posibilității de a avea un program flexibil, înțelegând nevoile fiecărui angajat. În prezent se fac angajări atât pentru program full-time, cât și part-time. Salariul este și el unul atractiv, iar bonusurile nu lipsesc nici ele. Salariul este competitiv și pornește de la 8.500 lei brut, pentru programul full-time.

Bridge ICS se dovedește a fi o alegere promițătoare pentru tineri și nu numai, iar cei interesați pot aplica trimițând un e-mail la hr@bics-srl.com sau apelând la numărul de telefon 0722356738. De asemenea, aplicațiile pot fi depuse și prin platforma Ejobs sau direct pe pagina de Facebook a companiei.

Ultima oră

Comentariul meu