un sibian și-a șantajat soția și a publicat pe internet imagini cu ea în ipostaze intime. polițiștii l-au reținut

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost reținut de polițiștii sibieni pentru că a încălcat un ordin de protecție, dar și fiindcă și-a șantajat soția. 

„La data de 9 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Cisnădie, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție (5 acte materiale), șantaj și violarea vieții private”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. 

În perioada sărbătorilor, între 20 decembrie și 5 ianuarie, individul i-a trimis soției mai multe mesaje scrise și audio, deși, prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Sibiu la data de 18 decembrie 2023, i s-a interzis contactarea femeii prin orice mijloace. 

Mai mult, pentru a o constrânge pe femeie să se împace cu el, bărbatul a șantajat-o, publicând pe Internet un material video în care aceasta apare în ipostaze intime. 

În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente pentru a dispune în consecință. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu