opruț a refuzat să meargă în prima ligă din sua. impresara ana maria prodan: ”sper ca oferta să mai fie și în vară”

Impresara lui Raul Opruț, Ana Maria Prodan a anunțat că jucătorul lui FC Hermannstadt a refuzat o ofertă mult mai bănoasă din prima ligă a SUA, pentru a reveni la Sibiu. 

Raul Opruț urma să aibă în MLS un salariu de trei ori mai mare decât îl are acum la FC Hermannstadt, 12.000 euro, sumă la care contribuie însă și Kortrijk cu aproape jumătate. Fundașul stânga a ales revenirea la Sibiu, în tentativa de a prinde un loc în lotul pentru Campionatul European din această vară. Sibiul l-a adus sub formă de împrumut pentru șase luni, după ce în vara trecută în vânduse la Kortrijk pentru 400.000 euro, păstrând și un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

”Am mare încredere în decizia lui”

„Am avut ofertă pentru Opruț din MLS, însă a ales să se întoarcă în România. Vrea să joace în țară și să prindă iar echipa națională. Asta este ambiția lui să demonstreze că poate face pasul la o echipă în Europa și eu am mare încredere în el și în decizia lui. Asta e decizia pe care el a simțit să o aleagă, iar eu ca manager nu pot decât să-l susțin. Sper că după ce va reveni în formă, oferta din MLS să fie valabilă și să facă pasul către America, dacă cei din Belgia nu se vor baza pe el din vară”, a declarat Anamaria Prodan pentru Prosport.

În anul 2020, Anamaria Prodan a decis să bage bani sub formă de împrumut la clubul FC Hermannstadt, însă, după doar șase luni, agenta FIFA a hotărât să se retragă de la clubul sibian.

În vară, decizia în privința lui Opruț va aparține belgienilor de la Kortrijk, cu care Raul mai are contract și probabil va conta și dacă aceștia se vor menține în prima ligă din Belgia sau nu.

Internaționalul român a jucat doar 130 de minute în 3 meciuri pentru formația KV Kortrijk, ultima clasată din Belgia. La Sibiu, Opruț a strâns 140 de meciuri, reușind 4 goluri și 11 pase decisive. 

opruț a refuzat să meargă în prima ligă din sua. impresara ana maria prodan: ”sper ca oferta să mai fie și în vară”

Ultima oră

Comentariul meu