locuitorii din vurpăr acuză primăria că „le taie” apa în fiecare seara. primar: „cineva vrea să îmi pună lumea în cap”

Mai mulți locuitori din Vurpăr sunt în continuare nemulțumiți de modul în care rețeaua de apă funcționează, acuzând conducerea comunei că oprește apă la „ceas de seară”. Pe de altă parte primarul, susține că rețeaua de apă funcționează după un program bine stabilit, afirmațiile localnicilor fiind exagerări.

Nicolae Banea locuiește în comuna Vurpăr și spune că se confruntă cu o problemă care ar putea fi rezolvată de conducerea primăriei. Acesta susține că nu are apă la robinet atunci când vine de la muncă. „Domnul primar oprește apa în fiecare seară. Zice că nu este apă suficientă și din acest motiv o oprește. Din cinci pompe, merge doar una. Strada Oituz nu are apă de cinci luni. Ne-au zis că nu se poate rezolva”, spune Nicolae Banea, locuitor în comuna Vurpăr.

Primarul comunei Vurpăr, Liviu Toma, spune că rețeaua funcționează după un program, iar la ora 22.00 rețeaua se închide până a doua zi dimineața. „Le-am spus sa vină la primărie și să se informeze. Au apă. Eu o opresc la ora 22.00, la fel cum se procedează și în alte localități. Noapte se umple bazinul. Am primit apeluri la ore târzii în care îmi spuneau că nu au apă să dea la cal sau dimineața mă sunau să îmi spună că nu au apă să își facă o cafea. Se fac șantaje împotriva mea. Cineva vrea să îmi pună lumea în cap, acum că se apropie și campania electorală”, a spus primarul.

 

Nu este prima dată când programul de funcționare al rețelei de apă îi nemulțumește locuitorii din comuna Vurpăr. În luna august a anului trecut un scandal s-a iscat în fața primăriei din comună din cauza aceleași neînțelegeri.

Citește și: Scandal în fața primăriei Vurpăr după ce localnicii au rămas fără apă. „Murim de sete” (video)

 

Ultima oră

Comentariul meu