s-a reunit csc șelimbăr. directorul cornel stănilă: ”mai vin maxim doi jucători, mai pleacă încă trei”

Liderul Ligii 2, CSC 1599 Șelimbăr s-a reunit luni, când jucătorii lui Claudiu Niculescu au efectuat vizita medicală.

Perioada de pregătire va fi împărțită în 2 etape, prima parte fiind efectuată pe Stadionul Pietricica din Sibiu. Apoi, timp de 2 săptămâni, călăreții roșii vor merge în Antalya, în perioada 27 ianuarie – 10 februarie, la un hotel de patru stele, la un preț foarte accesibil. În Turcia, ”călăreții roșii” vor disputa 4 jocuri de verificare, care vor fi anunțate în perioada următoare, fiind deja semnate contracte pentru trei dintre acestea. Jocurile de pe teren propriu din Liga 2 vor fi disputate fie pe Stadionul Muncipal din Sibiu, fie pe Stadionul din Cisnădie. 

”Avem două opțiuni de disputare a meciurilor de pe teren propriu, Stadionul Municipal Sibiu și pe Stadionul Măgura. prima opțiune a fost și rămâne Stadionul Municipal, dacă nu este liber acolo, atunci mergem la Cisnădie. La noul stadion din Șelimbăr, lucrările sunt deocamdată întrerupte” a anunțat directorul Cornel Stănilă.

Mai vin maxim doi fotbaliști

La capitolul achiziții, clubul i-a anunțat oficial în această iarnă pe mijlocașul de bandă Gabriel Deac și pe atacanții Stefan Visic și Alexandru Pop.
s-a reunit csc șelimbăr. directorul cornel stănilă: ”mai vin maxim doi jucători, mai pleacă încă trei”
Conducerea clubului mai vizează încă două achiziții, dintre care un portar. ”Sunt jucători aduși pe optica tehnică a staff-ului, ei au fost ceruți de staff.  Toți trei jucătorii nou-veniți au semnat pe un an și jumătate, cu opțiune de prelungire și fac parte din strategia tehnică pentru perioada următoare” a spus directorul clubului, Cornel Stănilă.
Se mai discută rezilierea cu 3 jucători
Au părăsit până acum echipa din Șelimbăr portarul Aleksander Mitrovic și fundașul Robert Răducioiu, dar se negociază și alte rezilieri de contracte. Juniorul Raul Rotund va continua la Șelimbăr, deși inițial presa centrală anunțase că este dorit înapoi de U Cluj. ”Rotund are acord de transfer până la vară, fără opțiune din partea celor de la U Cluj să fie rechemat în iarnă. Nu a fost nicio solicitare a celor de la U Cluj în această iarnă pentru Rotund, el rămâne la noi. Urmează să vedem dacă mai pleacă cineva, mai discutăm rezilierea cu 3 jucători din actualul lot și așteptăm să vedem dacă ajungem la un acord cu ei” a mai anunțat oficialul clubului CSC 1599 Șelimbăr.  
Pentru Șelimbăr, primul meci oficial din acest an va fi în deplasare, la Târgu Jiu, contra ACS Viitorul Pandurii, în etapa 17 din eșalonul secund.
s-a reunit csc șelimbăr. directorul cornel stănilă: ”mai vin maxim doi jucători, mai pleacă încă trei”

Ultima oră

Comentariul meu