primele vești despre accidentarea căpitanului lui fc hermannstadt. stoica are o contractură musculară

Accidentat la gambă în amicalul de luni cu Winterthur, căpitanul lui FC Hermannstadt, Ionuț Stoica va efectua zilele viitoare un consult medical, pentru a se stabili diagnosticul. 

În repriza secundă a partidei amicale FC Hermannstadt – Winterthur, la scorul de 3-2 pentru elvețieni, căpitanul sibienilor, Ionuț Stoica (36 ani) a părăsit terenul accidentat. Acesta a degajat sub presiunea unui adversar, a alunecat și a resimțit dureri la gambă, fiind imediat înlocuit.

La prima vedere, problema medicală a experimentatului fundaș central, în vârstă de 36 de ani a părut să fie una gravă, mai ales că Stoica a acuzat la ieșire o ruptură musculară. Staff-ul medical al celor de la FC Hermannstadt i-a aplicat imediat gheață în zona leziunii.

Conform primelor informații, Ionuț Stoica a suferit o contractură musculară și nu va sta mult timp pe margine, ba chiar ar putea fi apt la primul meci oficial al anului, cel cu U Cluj. În cel mai rău caz, cel al unei rupturi musculare, fundașul ar putea sta pe margine câteva săptămâni.

După pățania cu Daniel Paraschiv, căruia i-a recidivat accidentarea musculară imediat după tratamentul efectuat la celebra Marijana Kovacevic, rămâne de văzut dacă oficialii clubului FC Hermannstadt vor mai apela pe viitor la ”vrăjitoarea din Belgrad.”

primele vești despre accidentarea căpitanului lui fc hermannstadt. stoica are o contractură musculară
Foto: Prosport

Ultima oră

Comentariul meu