mino sota ține pe jar conducerea lui fc hermannstadt: ”nu am decis încă ce voi face din vară”

Aflat în ultimele șase luni de contract cu FC Hermannstadt, japonezul Mino Sota nu a decis încă ce va face din sezonul viitor. 

Dorit și de Rapid București, Mino Sota a refuzat deocamdată ofertele de prelungire făcute de Sibiu. Președintele clubului de pe malul Cibinului, Dani Coman a anunțat că va discuta cu niponul în cantonamentul din Antalya, acolo unde sibienii îi vor pune pe masă o ofertă îmbunătățită până în vara anului 2026!

YouTube video

”Iarna asta rămân la Sibiu”

La finalul primului test din Antalya, 2-4 cu Winterthur (Elveția), japonezul a anunțat că nu a luat o decizie referitoare la viitorul său. Este însă cert că va juca la Sibiu până în vară.

”A fost primul meci, ușor, ușor, vom intra în formă și vom fi la maximum când se reia campionatul. Nu pot să spun care va fi viitorul meu, nu am urmărit știrile, dar vom vedea. Încă nu am decis ce voi face din vară, sunt în ultimele șase luni de contract și cu siguranță voi avea discuții cu FC Hermannstadt. Sunt fericit că oamenii din Sibiu iubesc această echipă. Sunt fericit că mă antrenează Mister Măldă și iarna aceasta rămân aici ” a spus Mino Sota pentru siteul oficial al clubului.

Măldă către Bergodi: ” Nu mi-l lua, că m-ai nenorocit”

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu a discutat pe aeroportul din Otopeni cu tehnicianul Rapidului, Cristiano Bergodi, care l-a asigurat că japonezul nu este pe listă în această iarnă. ”Am vorbit cu Cristiano Bergodi, m-a liniștit, știu că nu îl vor pe Mino Sota, cel puțin din iarna asta. Am vorbit cu el în aeroport, i-am spus: nu mi-l lua, că m-ai nenorocit! Ce va fi pe mai departe, depinde și de Mino, el are un contract deja pe masă, trebuie să decidă ceea ce își dorește. Este un jucător exponențial pentru noi, ne-a ajutat foarte mult până acum, noi credem în el, acum însă prelungirea depinde de el” a declarat Marius Măldărășanu, antrenorul lui FC Hermannstadt.

mino sota ține pe jar conducerea lui fc hermannstadt: ”nu am decis încă ce voi face din vară”

 

Ultima oră

Comentariul meu