de la bal la spital. bărbat bătut la o petrecere la căminul cultural din gura râului
Captură Ziua Online

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a ajuns la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost bătut la Balul de Bobotează organizat la Căminul Cultural din Gura Râului. 

Sibianul participa la balul organizat de Bobotează la Căminul Cultural din Gura Râului. La un moment dat, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, a fost bătut de mai multe persoane pe care nu le cunoștea. Imediat după incident, omul a sesizat poliția. 

„La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 01.40, un bărbat a sesizat direct polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște în legătură cu faptul că, în timp ce se afla într-un imobil de pe raza localității Gura Râului, participând la o petrecere, persoane necunoscute l-ar fi agresat fizic. La fața locului polițiștii au constatat că, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri spontane, bărbatul în vârstă de 34 de ani, din Rășinari ar fi fost lovit în zona capului de către persoane necunoscute”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. 

În urma loviturilor primite, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Săliște, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În prezent, se efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate, în vederea aplicării măsurilor legale în consecință.

Sursa video: Ziua Online

Ultima oră

Comentariul meu